Eerste weddingshoot! / by Maria Nevels

Via via ben ik eerder dit jaar gevraagd om foto's te maken bij de bruiloft van Caroline en Johan. Voor mij wederom een nieuwe ervaring! Ik ben de uitdaging aangegaan. Na de kennismaking was al vrij snel duidelijk dat er een klik was (naast Groningse roots hadden we ook dezelfde verwachtingen en ideeën over de shoot), een goed begin voor een nieuwe samenwerking!

Caroline en Johan zijn in Den Haag getrouwd. Vooraf aan de ceremonie hebben we een shoot gedaan in de Paleistuin achter het Parkhotel waar zij in de bruidssuite zouden gaan overnachten. Het was erg zonnig weer, een strakblauwe lucht! Fantastisch weer om te trouwen, voor mij iets minder goed weer om te fotograferen vanwege de harde schaduwen die de zon creëert. In de Paleistuin zochten we daarom ook vooral schaduwrijke plekken op om een wat zachtere belichting te krijgen. Ook voor deze shoot heb ik gebruikt gemaakt van een gezamenlijk moodboard.  Hierdoor was van te voren al aan elkaar duidelijk gemaakt welke poses we leuk vonden om uit te proberen. Na de shoot in het hotel en de tuin volgde ik het verliefde paar en hun gezelschap naar de ceremonie en de receptie, waar de camera ook zijn werk deed.

Het was voor mij een hele waardevolle en ook leerzame dag waarbij ik me vereerd heb gevoeld een bijdrage te mogen leveren aan deze zeer bijzondere dag voor Caroline en Johan, bedankt!

Klik hier voor het resultaat van deze en andere loveshoots!