Zwangerschapsfotoshoot in de duinen / by Maria Nevels

Jullie hebben Kim al een keer eerder zien langskomen op foto's van een shoot bij mij thuis. Kim wilde toen graag een shoot voor zakelijke foto's. Toch konden we het niet laten om ook haar buik op de plaat te leggen die toen al goed begon te groeien. Maar we hadden nog een andere afspraak in het vooruitzicht, namelijk een fotoshoot in de duinen als Kim rond de 7 maanden zwanger zou zijn, de echte zwangerschapsshoot! Het was een heel avontuur! Het weer was niet echt fantastisch, het waaide behoorlijk. We besloten daarom een shoot op het strand maar over te slaan en een windvrij stukje in de duinen op te zoeken. De duinen bij Wassenaar werd onze lokatie voor de shoot. Het was mede door het stormachtige weer lekker rustig, weinig wandelaars en toeristen, vonden wij niet erg! We zochten een mooie spot in de duinen met verschillende achtergronden, zandvlaktes, bomen en heide.

 

Klik op de foto voor het resultaat van deze shoot en andere zwangerschapsfotoshoots.