Genomineerd! / by Maria Nevels

Ook dit jaar heb ik 5 foto's opgestuurd voor de Fotowedstrijd van 2015 waarvan 3 foto's genomineerd zijn! 

Vorig jaar waren 2 foto's genomineerd voor de Fotowedstrijd 2014. Ik had daar geen prijs voor ontvangen maar alle genomineerde foto's werden wel geplaatst in het Jaarboek van Fotowedstrijd 2014. Superleuk! Dit jaar mogen er zelfs drie foto's van mij in staan. Nóg leuker!

Onze kat JD doet het goed voor de camera want ook dit jaar valt zij in de smaak.

De tweede foto is van het Amsterdam Light Festival van 2015. Een typische Amsterdamse plaat gemaakt aan de gracht met zicht op de pakhuizen, de vele fietsen en de lichtstrepen van de rondvaartboten die langs de lichtkunstwerken varen.

En de derde foto is van mijn eerste zwangerschapsfotoshoot in de studio, het mooie silhouette van een hoogzwangere Janneke.