Fotoshoot Johannes / by Maria Nevels

fotoshoot-johannes-buiten-3.jpg

Na mijn eerst ervaring van de shoot met Alie was ik al vrij snel gemotiveerd voor een 2e shoot. Mijn broertje vroeg mij eind vorig jaar of ik iets voor hem kon betekenen. De vraag was een soort van '3-in-1-shoot'. Johannes wilde namelijk graag een nieuwe profielfoto voor zijn LinkedIn,  foto's voor zijn nieuwe bedrijfswebsite én een casual shoot voor privé-gebruik. 

Ook bij deze shoot heb ik de ander gevraagd zich voor te bereiden via Pinterest. Al snel bleek dat we wel redelijk dezelfde ideeën hadden. Erg fijn! Omdat het een '3-in-1-shoot' betrof was de inschatting dat we behoorlijk wat tijd nodig zouden hebben. In de ochtend zijn we na het ontbijt dan ook gelijk begonnen. 

In de periodes tussen deze shoot en de 1e heb ik een achtergrondsysteem aangeschaft met een witte en zwarte achtergrond. Wellicht hebben jullie mijn nieuwe omslagfoto van de site op facebook al gezien waarbij ik de zwarte achtergrond had uitgetest met een zelfportret. Ik kon niet wachten om er meer uit te halen!  Hier zijn we dan ook als eerste mee begonnen, vervolgens de witte achtergrond en als laatste de shoot buiten. Aan het eind van de middag waren we beide behoorlijk moe van alle inspanning, improviseren, uitproberen, focussen... maar... het gewenste resultaat is wat mij betreft behaald.