Flowerrrpower! / by Maria Nevels

Vorig weekend ben ik met mijn fiets in de trein gestapt op weg naar... Hillegom! Ja even zoeken op de kaart voor de meesten en dan nóg zal niet iedereen gelijk door hebben wat ik daar had te zoeken met mijn camera. Hillegom ligt vlakbij Lisse... en in Lisse heb je de... Keukenhof. Dát wilde ik juist ontwijken (toerisme) maar de tientallen bollenvelden erom heen, dáár kwam ik juist voor!

Wow, wat een grote hoeveelheid aan bollen in bloei. De heerlijke geuren van narcissen, tulpen en vooral de hyacinten rook je echt overal! Echt een aanrader voor iedereen (zonder hooikoorts) om een keer door heen te fietsen/rijden in de maand april/begin mei. Omdat er nog tot laat dit jaar vorst aan de grond was zijn de tulpen wat later gestart met bloeien dan gemiddeld, ik heb zóveel velden gezien waarbij je alleen de blaadjes nog maar zag. Niet te geloven hoe het eruit moet zien als dát ook allemaal uitkomt. Volgens mij is het wel duidelijk, ik heb genoten van alle kleuren en geuren om me heen.

Hieronder een selectie van de foto's